Bejelentkezés

Elfogadóhelyek hirdetései:

Dr. Rétvári Beáta ügyvéd
Biorganik Online Kft. - WEBÁRUHÁZ
Papír-Pont
Biokosár Kft.
Brazil függőágy, Függőszék, Ágyterítő
Csoport-téka Egyesület
[Egyesület]
Cím: 1053 Budapest Veres Pálné u. 12. 2. em. 2/b Tel.: 06703215829
A Csoport-téka Egyesület 2001. évben alakult közhasznú szervezet. Alapítói szociális munkások, drámapedagógusok és pszichológusok, valamint pártoló tagok.

Egyesületünk a NESST portfólió támogatásával olyan társadalmi vállalkozást működtet, amelynek célja, hogy közvetve és közvetetten különböző hátrányos helyzetű csoportok tagjait segítse hátrányaik leküzdésében, társadalmi beilleszkedésükben.

Ennek érdekében valósítjuk meg programjainkat, nyújtjuk szolgáltatásainkat, kapcsolati hálót építünk belföldön és külföldön is.

Folyamatosan keressük az olyan szemléletű szakembereket és szerveződéseket, akik számára fontos és gyakorlat, a kapcsolatokban az esélyegyenlőség, a másság iránti tolerancia, az együttműködés, folyamatokban a szabályozás és a változás menedzselése, szolgáltatásokban a partneri viszony és ügyfélszolgálati szemlélet.

Tevékenységeinket működési területeinken legtöbb esetben két szinten folytatjuk. Foglalkozunk közvetlenül valamely hátrányos helyzetű csoport tagjaival egyrészt, másrészt azokkal a szakemberekkel, akik ezen csoportokat segítik.

2008-tól főállású munkatársakkal dolgozunk. Akkreditált rehabilitációs foglalkoztatóként jelenleg 9 főt foglalkoztatunk, akik közül 3 fő megváltozott munkaképességű munkavállaló kolléga.