Bejelentkezés

Elfogadóhelyek hirdetései:

Tündérkert Kézműves Sajtműhely
Babahordozó Kft.
Dedesi Vendégház - Zalalövő
Biokosár Kft.
Autocity Kft.
Csillag Születik Közhasznú Egyesület
[Közhasznú egyesület]
Cím: 2310 Szigetszentmiklós Csépi út 237. Tel.: 0036 20 557 02 25

Magunkról…


A Csillag Születik Közhasznú Egyesület, mint interaktív könnyűzenei daloda immáron 8. tanévét kezdte 2009. szeptemberében Szigetszentmiklóson a Sárga-házban (Városi Könyvtár és Közösségi Ház).

A csoport 6 és 18 éves kor közötti gyermek,- és tini lányokból és fiúkból áll. A foglalkozások 4 csoportban heti 3 alkalommal folynak, hol tanulnak hangképzést, mikrofonos,- és stúdióéneklést, színpadi mozgást, koreográfiát, előadó művészetet, beszédtechnikát és nem utolsó sorban megjelenési tanácsokkal is gazdagodnak.
Aktívan 2 zeneoktató, ,
óraadóként havonta egy alkalommal pedig tánc és koreográfia tanár foglalkozik a növendékekkel.
Repertoárunk magyar és külföldi előadók slágereinek feldolgozásaiból áll. Külön felkérésre is állítunk össze műsor etűdöket különleges alkalmakra pl.: Anyák - Napja, Karácsony, Televíziós szereplésre való felkérések alkalmával.

Minden évben Kis Karácsonyi Zene címmel emlékezünk meg a Szent ünnepről, és az évet lezárva Gála koncertet rendezünk, ez utóbbi televíziós felvételre is kerül.




Csoportunk munkája és eredményei Magyarországon egyedülállóak, hiszen gyermekek szóló és vokál csoport formációkban, gyerekhangon világslágereket énekelnek a populáris műfajban, élő előadásban professzionális színpadi produkciókban.


Az elmúlt 4 év során számos rendezvényen, televíziós fellépésen mutathattuk meg magunkat pl.: RTL Club – Delelő-Reggeli-Csak csajok, Beach-House , Mónika-Show /Téma: Gyermeksztárok/ , Fókusz, MTV1 Szuperbuli /Görög-est, Határtalan Európa-Gála, ez utóbbi alkalmával felkérték a csoportot az uniós csatlakozás kapcsán a gála nyitányának és záró műsorának elkészítésére./, MTV1 Aranyág, Story TV Karácsony Szent Este, MTV1 Gyermek-napi közvetítés, MTV1 Napkelte magazin műsora, Szigetszentmiklós városi rendezvények, Szigethalom – Falu-Napok, Iker Találkozó, Május 1.-i majális rendezvények, Országos Gyereknapi rendezvények /Állatkert, BNV, /, Fitparádé – Debrecen, Fitness Világbajnokság- Kongresszusi Központ, Bálok és szabadtéri rendezvények, és végül de nem utolsó sorban a külföldi Nemzetközi Gyermek Dalfesztiválokon való részvételek majd 25 ország nemzetközi fesztiváljain vettek részt a növendékek előkelő eredményeket elérve és ezzel méltón képviselve ezzel Magyarországot.
Látványossága az előadásoknak, a gyermeki lendülettel megoldott koreográfia, a színes és trendy jelmezek mind a csoportos, mind a szóló produkcióknál.


A színpad kész produkciókról stúdiófelvétel készül, és mindenkiről fényképes személyi anyagot tartunk nyilván.
Az elmúlt évek sikeres fellépéseit, televíziós szerepléseit, videó,- és DVD felvételek őrzik.
Folyamatosan képviseltetjük magunkat a helyi,- és országos médiákban pl.: Kisváros-, Szigethalmi híradó önkormányzati lapok beszámolók-cikkek, Városi Könyvtár - és Közösségi Ház honlapjain való nyilvántartás, helyi rádióadókban interjúk, PM magazin, Fittness magazin, Dél-Magyarország, RTL Club – Fókusz-Reggeli-Csak Csajok, DV TV (Regionális Televízió), MTV1-Aranyág, Story TV - Karácsonyi műsor,TV2- Aktív stb.
Fellépők: Csillag Születik Vokál Csoport : Kiss Bogi, Lezsák Detti, Major Betti, Gonda Niki, Cseh Andi, Szóló ének: Eőry Viktória 13 éves kislány, akiért nemrég egy ország szorított az RTL Csillag Születik Tehetségkutató műsorának elődöntőjében, és nem akárhogy állta meg a helyét, és a már jól ismert, a közönséget oly nagyon megosztó dalát adja elő: Björktől, az It’s oh, so quiet címmel.

Ajánljuk magunkat:
Csillag születik…Közhasznú Egyesület
Szigetszentmiklós,
Nyaraló u. 13.
2310 Junek Adrienn