Bejelentkezés

Elfogadóhelyek hirdetései:

Kiosksystems
Nyerges Termál Étterem
Brazil függőágy, Függőszék, Ágyterítő
Százszorszép Kozmetika
sfdfsdfsf fsd sf
Arany Híd Alapítvány
[Egészség]
Cím: 7621 Pécs Apáca u.15 Tel.: 06-70/316-71-79
BEMUTATKOZÓ
“Arany Híd” Alapítvány

Küldetésünk:
Célunk – egyelőre a Dél-Dunántúli Régióban -, a továbbiakban a Magyarországon élő – hátrányos helyzetű emberek életminőségének javítása, rehabilitációjának támogatása. Az egészséges életmódra való nevelést és a már beteg emberek utógondozását. Alapítványunk szakmailag azt a célt tűzte ki, hogy olyan foglalkoztatási modellt hoz létre, amely más szervezetekre is adaptálható. Kiemelten kezeljük a környezetünket, annak megőrzését és az erre való nevelést. Nagy gondot fordítunk a fogyasztóvédelemre.

Indíttatásunk:
Szervezetünket 2007-ben alapítottuk. Alapítványunk elsődleges célja, hogy szolgáltatásaival elősegítse a speciális szükségletű emberek (mozgássérültek, mozgáskorlátozottak, megváltozott munkaképességűek, munkanélküliek) társadalmi beilleszkedését. Kiemelten kezeljük, hogy az egészségükben megsérült emberek egyenrangú partnerként vehessenek részt a társadalmi életben. Segítsük a megromlott egészségükben az embereket. Különös gondot fordítva az utókezelésükre (gyógytorna, gyógymaszás, pszichológiai segítség nyújtás, átképzés, munkába állítás tréning stb. ) Élhető környezet megőrzése és sérült környezetünk rehabilitálása.

Szolgáltatásaink:
• Környezet megóvás, a biókultúra, az egészséges életmód felé fogjuk megnyitni.
• Az ismeretterjesztés és felvilágosítás szükségességén túl a testi (fizikai) egészségük visszaállítása – megfelelő eszközök igénybevételével.
• A megváltozott munkaképességűeket foglalkoztatása. Állapotuk javulásával és szemléletmódjuk változásának elősegítésével lehetőségük lesz, hogy újra aktív tagjai lehessenek társadalmunknak.

Képzéseket szervezünk a legkülönbözőbb területeken:
• számítógépes tanfolyamok
• reintegrációs tréningek
• rehabilitációs tréningek
• önismereti tréningek
• mentor képzés

Rendezvények szervezése:
Fórumokat, találkoz
Támogatás: 5-15 %